Условия за участие, критерии

Преди церемонията по награждаването за 2016

Преди церемонията по награждаването за 2016
Остават броени дни до празничната церемония по връчването на Годишните награди за опазване на биоразнообразието за 2016 г.

В момента журито в състав: д-р Боян Петров – патрон на наградите, Ива Дойчинова - журналист, Валери Йорданов - актьор, Радослав Парушев - писател и Красимира Величкова - Български дарителски форум, разглежда постъпилите 73 номинации в 5-те категории, а във фейсбук тече отворено гласуване за фаворитите на публиката.

Подкрепете вашите любимци първо онлайн, а после и на живо в София на 23 ноември от 18.00 часа в клуб Терминал 1 (ул. Ангел Кънчев 1). След награждаването ще продължим с музиката на P.I.F. и с много настроение.

В тези дни, в които причините за празник са все по-малко, нека сами си създадем повода и да уважим и подкрепим всички тези, които през тази година (и не само) неотменно отстояват своята кауза - природата на България и работят с всички сили за опазването й.

..........................................................................................................................................................................................